Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024
Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024

Oleguer Pujol afirma que la causa contra ell només tenia l’objectiu de “fer mal” al seu pare

El fill petit de l'expresident afirma que els 3.000 milions investigats per blanqueig estaven "perfectament acreditats"

|

- Publicitat -

Oleguer Pujol ha dit aquest divendres que la causa arxivada contra ell per l’Audiència Nacional nou anys després d’iniciar-se només tenia l’objectiu de “fer mal” al seu pare. En una entrevista al programa ‘Planta baixa’ de TV3, el fill petit de l’expresident Jordi Pujol ha assegurat que si no hagués tingut aquest cognom no se l’hauria processat. També ha indicat que els 3.000 milions d’euros pels quals se l’investigava per un presumpte delicte de blanqueig estaven “perfectament acreditats”, diners d’inversors estrangers per a una operació immobiliària. Oleguer Pujol ha assegurat que “des del principi” l’Audiència Nacional “sabia que no hi havia res” però ha afegit que els 3.000 milions “eren molt llaminers per fer grossa la pilota Pujol”.

 

Publicitat

Un cop arxivada la causa de l’anomenat cas Drago, pel nom de la societat inversora coliderada per Oleguer Pujol, el fill petit de l’expresident està a l’espera, al costat de la resta de germans, de la resolució de la causa pels diners a Andorra.

 

Al seu parer, la causa es demora “expressament” per impedir que el seu pare “es pugui defensar de forma justa”. Jordi Pujol ha defensat des del principi que els diners provenien d’una deixa del seu pare que tenia l’objectiu de fer de coixí de seguretat en cas que la situació política en l’etapa del tardofranquisme i els primers passos de la transició es compliqués per a l’aleshores activista polític que acabaria essent president de la Generalitat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut