Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Octuvre revela l’interès de l’ultranacionalisme espanyol per controlar el Col·legi d’Advocats

|

- Publicitat -

La plataforma Octuvre ha instat aquest dilluns a tots els advocats col·legiats a la província de Barcelona a participar en les pròximes eleccions del Col·legi d’Advocats de Barcelona. En un extens fil a Twitter i al seu portal web, el diari crític de Fachín i Marta Sibina recorda quan l’organisme va convidar el fiscal del procés José Zaragoza, explicant tots els draps bruts que envoltaven l’ICAB, i arribant a la conclusió que és un nou òrgan controlat per l’ultranacionalisme espanyol.

A partir d’aquí, demostren amb declaracions recents i reclams del diputat de Ciudadanos i advocat Carlos Carrizosa, com els lletrats que actualment controlan l’organisme “estan nerviosos”, ja que per part dels juristes de l’ANC o des d’Octuvre mateix, estan aconseguint fer una bona campanya perquè una majoria d’advocats adscrits a la província de Barcelona votin una candidatura que canviï el control del col·legi. El mateix Carrizosa titllava d'”aparell d’agitació separatista” l’ANC per intentar fer votar candidatures que no siguin espanyolistes, fet que demostra el “nerviosisme” del qual parla Octuvre, que també alerta que normalment, en aquest tipus d’eleccions només hi vota un 20% d’adscrits, la majoria afins a la ideologia actual. “Sembla que no els agrada que es voti -tampoc- a l’ICAB. És obvi: amb el 20% de participació guanyen ells”, alerten.

Publicitat


 

Et pot interessar  VIDEO | Octuvre denuncia la "batalla ideològica" que té lloc als museus catalans: "Ens hi juguem el futur de la nació catalana"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut