Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Octuvre despulla les empreses de l’Ibex-35 i com es passen pel forro la llei antimorositat

|

- Publicitat -

El canal Octuvre dedica el seu últim vídeo, publicat aquest diumenge, a les maniobres de les empreses espanyoles de l’Ibex-35 per burlar la directiva europea que obliga a pagar als proveïdors en un màxim de 60 dies. Denuncia que són molt ràpides a cobrar i molt lentes a pagar, de manera que les petites empreses que els proveeixen exerceixen en el fons de financeres d’aquestes grans empreses. La directiva europea ho prohibeix però en el vídeo s’explica com se les empesquen per driblar la normativa i de pràctiques perverses com el confirming. La nova llei per posar-hi remei s’ha intentat tramitar en diverses ocasions però mai ha prosperat. Tot plegat queda lligat als fons europeus. Entitats com PIMEC, que representa la petita i mitjana empresa, han reclamat que les empreses que tinguin deutes endarrerits amb els proveïdors quedin exclosos dels fons europeus. El vídeo recorda que a Catalunya són les petites i mitjanes empreses les que creen el 70% dels llocs de treball.

Davat d’aquesta realitat Marta Sibina recrimina que La Moncloa exigeixi al nou Govern de Pere Aragonès posi el focus en la recuperació econòmica i no en la independència, atès que diu que queda demostrat que qui impedeix la recuperació econòmica és el govern espanyol del PSOE i Podemos amb el seu tracte de privilegi a les empreses de l’Ibex-35.

Publicitat

Et pot interessar  VIDEO | Octuvre denuncia la "batalla ideològica" que té lloc als museus catalans: "Ens hi juguem el futur de la nació catalana"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut