Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Nova polèmica amb la secció sensacionalista d’ElNacional.cat per un titular sexista

|

- Publicitat -

ElNacional.cat, un dels diaris digitals catalans més llegits a Catalunya ha tornat a protagonitzar una polèmica per la seva encara incomprensible secció sensacionalista i pescaclics “En Blau”. Aquest divendres, el digital publicava un article relacionat amb el difunt cantant Àlex Casademunt que ha encès totes les alarmes a les xarxes socials.

Amb el titular “Laia, la guapa mare de la filla d’Àlex Casademunt, destrossada al tanatori”, han tornat a sorgir crítiques sobre el sexisme que massa sovint protagonitza els titulars, i molts usuaris han instat el director del digital, José Antich, a fer-s’ho mirar. De fet, El Nacional ja va rebre l’avís del Síndic de Greuges, que els va demanar que rectifiquessin “el tracte vexatori i masclista dels articles de l’En Blau”. Tot plegat cobra encara més importància per la proximitat del 8-M, i periodistes com la col·laboradora de Rac 1, Maria Xinxó ho veuen un motiu més per fer vaga aquest dilluns.

Publicitat

Et pot interessar  La polèmica per convidar AC a unes jornades de Sabadell porta l’ANC a prohibir actes amb candidats del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut