Dimarts, 17 de maig de 2022 - Edició 1391
La República

Nou ridícul de Colau: El PSC l’obliga a debatre si l’Ajuntament de Barcelona entregarà el superàvit a Sánchez o no

Aquest dimarts, Colau s’havia negat a entregar el superàvit al Gobierno, unint-se al desafiament de molts municipis, i li ha sortit el tret per la culata

Redacció 12/08/2020
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el líder del PSC, Jaume Collboni, encaixant les mans

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s’ha hagut d’empassar les seves heroiques declaracions d’aquest dimarts, on s’unia amb molts municipis tant catalans com espanyols per tal de desafiar el Gobierno de Sánchez, que té la intenció de saquejar els romanents dels ajuntaments per abordar la crisi econòmica. La tercera tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet, ha parat els peus a Colau a través de Twitter, on ha confirmat que el PSC ha frenat l’alcaldessa, i que la decisió sobre el superàvit la prendran al setembre, quan “el govern municipal es reuneixi en la Comissió de Govern”. Per tant, tensió entre els comuns i els socialistes a l’Ajuntament de Barcelona sobre aquesta qüestió. A més, el mateix líder socialista a l’ajuntament, Jaume Collboni, ha compartit aquests tuits de Bonet, evidenciant quina és la posició dels socialistes.

En conclusió, Ada Colau està completament sotmesa al socialisme i al Gobierno de Sánchez, a la qual seguirà sent lleial, i no podrà prendre cap decisió que contradigui l’executiu espanyol, ja que els seus socis a Barcelona són el mateix PSC.