Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Nogueras refusa que el progrés de Catalunya quedi en mans de les “suposades esquerres espanyoles”

|

- Publicitat -

La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, ha insistit aquest dimarts que la seva formació farà un ‘no’ rotund en contra de la reforma laboral. També ha retret al Gobierno “més progressista de la història” que porti al Congrés una reforma laboral que “és un pedaç” de la del PP i que només dona “una mica més de poder als sindicats espanyols i de la CEOE”.

“Aquest diàleg social del qual parlen no inclou el 99,8% del teixit empresarial de Catalunya i no han homologat la veu de la petita i mitjans empresa, dels autònoms, dels treballadors i dels sindicats catalans i, per tant, Catalunya queda exclosa del que anomenen diàleg social”, ha reflexionat.

Publicitat

Nogueras veu com un gran error que “el progrés de Catalunya” depengui de “tacticismes partidistes vestits de suposades esquerres espanyoles”. Així mateix, apunta que cal que les formacions catalanes deixin enrere els “complexos” respecte als sindicats espanyols.

Et pot interessar  Turull avisa al PSOE que l'amnistia "no soluciona el conflicte polític": "Ara anem a per l'autodeterminació"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut