Dissabte, 4 de febrer de 2023 - Edició 1654
La República

No hi ha cap registre oficial que constati el que es va tractar a la taula de diàleg entre la Generalitat i el Gobierno

La manca de documents de la trobada del 26 de febrer demostra, de nou, la farsa que suposa la taula de diàleg

Redacció 02/07/2020
La primera reunió de la taula de diàleg entre el govern espanyol i els representants del Govern i el Parlament de Catalunya al Palau de la Moncloa el 26 de febrer del 2020.

La reunió de la taula de diàleg entre el Gobierno i la Generalitat, celebrat a la Moncloa el passat 26 de febrer, no va deixar cap registre en forma d’acta del que es va tractar a la reunió, encara que fos molt introductòria. Segons unes informacions d’Eldiario.es, el Gobierno ha constatat que no hi ha una ordre del dia ni una còpia dels documents intercanviats entre les dues parts; una mostra més de la manca de serietat amb la qual es pren el Gobierno aquesta taula de diàleg.

En la resolució firmada a principis d’aquest mes pel director de l’oficina del president Torra, hi consta que “Com que durant la reunió no es va compartir cap document entre les parts i que no es va establir un ordre del dia ni es va aixecar cap acta de la reunió, i que, en conseqüència, la informació sol·licitada no consta en l’administració en cap format documentat, no és possible reconèixer el dret d’accés a la mateixa”. Així ho va informar després que Eldiario.es demanés la sol·licitud d’aquests documents.