Dilluns, 6 de desembre de 2021 - Edició 1229
La República

[Vídeo] Vergès sobre ser persona non grata a Sant Andreu de la Barca: “Escolta… doncs, és igual”

“Són lliures de declarar persona non grata a qui vulguin tot i que no ho comparteixo i menys pels motius que està dient”

Gerard Sesé
Gerard Sesé 07/05/2020
Pla mitjà de la consellera de Salut, Alba Vergés, en roda de premsa el 22 d'abril del 2020

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha respost aquest migdia la pregunta feta per La República sobre que l’alcalde socialista de Sant Andreu de la Barca l’hagi declarat persona non grata al municipi.

El socialista Manuel Enric Llorca Ibáñez a part de ser batlle de la localitat del Baix Llobregat, és diputat delegat de Salut Pública i Consum a la Diputació de Barcelona.

Vergés no ha volgut entrar en polèmiques: “Són lliures de declarar persona non grata a qui vulguin tot i que no ho comparteixo i menys pels motius que estan dient”.

Tot i això, ha tret pit i ha deixat retratat a l’unionista socialista: “Hem treballat amb coordinació amb la majoria de municipis” (evidenciant que no el seu) “i estic contenta i orgullosa dels ajuntaments perquè quan Salut ha demanat ajuda en espais i serveix municipals i sempre els hem tingut”.

Així doncs, Vergès ha titllat el comportament del consistori del PSC que volen “fer les coses al revés” i que prendre decisions com aquesta “no ho puc compartir però, doncs… escolta: és igual”.

Per acabar-ho de rematar, a recordar que aquest alcalde “és coneixedor d’aquest sector i sap que no pot anar descoordinat, ja que no és la millor manera perquè les coses no surtin com tothom voldria”.