Dijous, 2 de desembre de 2021 - Edició 1225
La República

[Vídeo] Una testimoni que va votar l’1-O assegura que la policia va deixar de pegar quan va arribar Antena3

Durant aquesta tarda, al judici farsa, segueixen desfilant una colla d’herois que representen a tots aquells votants que l’1-O van rebre de valent per part de la policia espanyola. Una […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 30/04/2019
Els advocats Benet Salellas i Marina Roig, en una jornada del judici de l'1 d'octubre al Suprem

Durant aquesta tarda, al judici farsa, segueixen desfilant una colla d’herois que representen a tots aquells votants que l’1-O van rebre de valent per part de la policia espanyola.

Una de les persones que ha declarat aquesta tarda ha estat Georgina Freixenet, que ha explicat que va anar a votar a un centre d’Alcarràs.

A preguntes dels advocats de la defensa, Freixenet ha narrat els moments tensos i violents quan la policia espanyola va actuar. Però el seu relat ha tingut un punt sorprenent quan ha assegurat que després d’una hora de càrregues, la policia va parar en sec quan van arribar les càmeres d’una televisió espanyola i un diputat al Congreso. Concretament, es tractava de periodistes d’Antena 3 que, quan van fer acte de presència, la policia espanyola va considerar millor aturar la seva virulència. Aquí el moment que ho explica: