Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Vídeo] Torra fa callar una Arrimadas impotent i a punt de perdre els papers

"Vostès són una cortina de fum, només busquen l'esbroncada!"

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha hagut de parar els peus avui a la cap de l’oposició, Inés Arrimadas. Durant la sessió de control d’aquest dimecres al matí al ple del Parlament, la líder del partit d’ultradreta Ciudadanos, ha mantingut un to desafiant, com és habitual, però especialment impertinent. Fins i tot, el president del Parlament, Roger Torrent, ha hagut de cridar-li l’atenció diverses vegades.

Arrimadas, durant la seva intervenció, ha desafiat els diputats republicans amb un “no es posin nerviosos”. Torrent li ha demanat que no podia controlar el ple i Arrimadas ha aprofitat per seguir queixant-se exhaurint així el seu temps. Poc després, se li ha apagat el micro i ha seguit, amb vehemència i amb l’ajuda de la resta del seu grup parlamentari amb un comportament propi de hooligans, cridant “vergonya!”.

Publicitat

Però el president Torra ja comença a saber conduir aquestes situacions i amb contundència i fermesa li ha etzibat “el que és una vergonya és que vostè no actiu com a cap de l’oposició”. Després d’uns aldarulls a la sala i la crida a la calma de Torrent, Torra ha continuat “vostès són una cortina de fum per amagar la seva no acció, només volen l’esbroncada”. Com ja és habitual, Arrimadas ha tornat a treure un cartell i Torra n’ha fet mofa.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut