Divendres, 22 de gener de 2021 - Edició 911
La República

[Vídeo] Torra descarta eleccions pel 2020

El president de la Generalitat lamenta que l’independentisme no hagi estat capaç de traduir els consensos en accions concretes després de la sentència

Redacció
Redacció 21/11/2019
Pla mitjà del president de la Generalitat, Quim Torra, durant l'entrevista a Rac 1 el 21 de novembre del 2019 (horitzontal)

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha allunyat les eleccions tot descartant un avançament el 2020. “No tinc cap intenció de convocar eleccions. Vivim uns temps que les coses tampoc depenen exclusivament del dit del president, sinó també dels entorns i de les situacions. Avui descarto completament qualsevol avançament electoral”, ha assegurat en una entrevista a Rac 1.

D’altra banda, Torra ha admès que l’independentisme no ha estat capaç de traduir els consensos en “accions concretes” després de la sentència del procés i ho ha atribuït, en part, al fet que “tothom es mira molt de reüll”. En aquest sentit, ha afegit que el primer que està decebut és ell. Pel que fa a la investidura de Pedro Sánchez, ha condicionat un canvi de vot a parlar dels continguts d’una taula de negociació.

Relacionats