Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024
Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024

[Vídeo] Sergi Sol perd els papers en directe a TV3 quan l’enxampen mentint

|

- Publicitat -

Sergi Sol avui ha perdut els papers en directe al ‘Tot es mou’ de TV3. Les cares, la gesticulació i les glopades a l’ampolla d’aigua han deixat en evidència a l’assessor de “polítiques estratègiques” del vicepresident Pere Aragonès i excap de comunicació dels republicans.

Fins i tot, visiblement incòmode, ha dut a terme un mansplaining verbal (amb comentaris de superioritat cap a la seva companya de debat per ser dona) durant l’enfrontament dialèctic amb Pilar Calvo.

Publicitat

Al vídeo es veu un resum del que ha passat: Sol assegura que “hi ha hagut un pacte de totes les forces independentistes” per acordar una posició comuna al suplicatori de Laura Borràs al Congreso. Sol, a més, havia fet prèviament un discurs on semblava que tenia veritables ganes que Borràs acabi davant del TS (i per tant apartada de la política, és a dir, possible rival d’ERC a les eleccions catalanes que s’aproximen).

Sigui com sigui, Pilar Calvo, a l’altra banda de la taula, ha desmentit Sol: “no hi ha hagut cap pacte”. Sergi Calatrava, el periodista a Madrid de TV3, donava la raó a Calvo en una connexió en directe. Llavors Sol ha perdut definitivament els papers, fins que ha acusat Calvo de comparar Borràs amb els presos polítics i, tal com es pot veure a les imatges, també era mentida però Sol ho ha usat com via d’escapament després de sentir-se acorralat. Les formes, el to i les mentides, han deixat en evidència l’assessor de “polítiques estratègiques” del vicepresident Pere Aragonès.

 

Et pot interessar  ERC avisa que "la sociovergència no és notícia" i assenyala la "unió" entre Junts i el PSC al llarg de la legislatura
Publicitat

Opinió

Minut a Minut