Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Primera picabaralla entre Torra i Barrientos, que defensa l’honor de Vox

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat a l’inici de la seva declaració davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) la seva decisió de no respondre a les preguntes de la fiscalia i de l’acusació popular exercida per Vox. Torra ha argumentat que no volia respondre a Vox per ser un “partit franquista”. El president del tribunal i del TSJC, Jesús María Barrientos, ha reprès Torra per aquesta afirmació. “Té dret a respondre o no les preguntes de les parts, el que no se li permet és que faci una manifestació ofensa o desqualificadora a cap part, això és competència del tribunal impedir-ho”, li ha dit. Torra li ha replicat que no considerava que hagués fet cap “desqualificació”.

Després de la topada amb el president del tribunal, ha afegit que tampoc respondria a les preguntes de la fiscalia però que ja ho explicaria en el torn d’última paraula, al final de la vista.

Et pot interessar  El TSJC ajorna el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per l’1-O per evitar interferències amb la campanya electoral
Publicitat

Opinió

Minut a Minut