Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

VÍDEO | ‘Pintem la cara a l’estat espanyol’: Batec fa pintades a seus de Vox, PP i PSC i crida a combatre “la repressió del règim del 78”

Emmarquen l'acció en una campanya per alertar de l'auge de l'extrema dreta i condemnar la "persecució" al moviment independentista

|

- Publicitat -

El col·lectiu Batec ha sorprès amb una nova acció protesta un dia abans de les eleccions del 23-J. En uns vídeos publicats a les xarxes socials, es pot veure com dos membres de la plataforma vestits amb granotes fan pintades a seus de Vox, PP i PSC.

L’acció s’emmarca en la campanya ‘Pintem la cara a l’estat espanyol’, que té com a objectiu denunciar i combatre “la repressió del règim del 78”, el “perill” de l’extrema dreta de Vox i la “persecució política i judicial” al moviment independentista. Batec expressa que aquestes accions són part de la resposta pels diversos casos d’infiltració de la policia nacional en els moviments independentistes i socials, com el darrer cas conegut a Girona destapat per ‘La Directa’.

Publicitat

En concret, fan responsables “directes” de la repressió als populars i als socialistes i lamenten que en context “desolador” l’extrema dreta guanyi terreny. Per tot plegat, demanen la mobilització per “assenyalar” els partits que en els darrers mesos han “jutjat i perseguit” i s’han “infiltrat” en les vides de l’independentisme.

L’estat espanyol ens persegueix, empresona i espia, i nosaltres no ens quedarem de braços plegats. Cridem al jovent i a la societat en general a respondre a la repressió existent i a la que vindrà amb un possible govern de PP i Vox”, reivindiquen en un comunicat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut