Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Nogueras exposa el que el Gobierno vol ocultar al nou decret de mesures energètiques

|

- Publicitat -

La portaveu de Junts en el Congrés, Míriam Nogueras, exposa el que el Gobierno oculta en el decret d’estalvi energètic que ha d’aprovar-se dijous que ve. En el text, “s’inclou facilitar el pagament pel rescat de les autopistes de Madrid”, avisa la diputada.

Així mateix, denuncia que també hi ha una partida de 1.360 milions d’euros que aniran a parar a les elèctriques. “No s’especifica on van aquests diners i si es destinarà a l’oligopoli”, critica. Tampoc s’especifica d’on surten.

Publicitat

Malauradament, com explica Nogueras, colar mesures que no tenen res a veure amb el que s’està aprovant és una “pràctica habitual” de l’executiu de Pedro Sánchez. “Volem saber on van els impostos que paguen els ciutadans de Catalunya”, assenyala la diputada.

Igualment, Nogueras s’ha mostrat crítica amb el decret de prevenció d’incendis. “No hi ha ni una sola mesura per als incendis que s’han produït i que encara estem sofrint”, afirma. Pel que fa al Midcat, Junts es pregunta si algú del Gobierno està negociant amb França, ja que “aquesta infraestructura sí que atorgaria una independència energètica”.

Et pot interessar  El manifest de suport a Puigdemont tanca la recollida de signatures amb 5.000 adhesions en menys d'una setmana
Publicitat

Opinió

Minut a Minut