Edició 2114

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 10 de maig del 2024
Edició 2114

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 10 de maig del 2024

VÍDEO | Mesures d’emergència per la sequera: La Generalitat ultima solucions amb el govern espanyol per transportar aigua amb vaixells

Aragonès avança que "serà el ministeri qui fixarà el cost d'aquesta aigua" 

|

- Publicitat -

El president Pere Aragonès ha assegurat que la Generalitat manté “permanents converses” amb el Ministeri per a la Transició Ecològica per transportar aigua amb vaixells si convé. En declaracions des de Corea del Sud, Aragonès ha explicat que és una de les “mesures d’emergència” que està “ultimant” l’executiu amb el govern espanyol per afrontar la sequera.

Davant la situació crítica que ha comportat noves restriccions en l’ús de l’aigua a Catalunya, Aragonès ha asseverat que cal comptar amb la “col·laboració absolutament imprescindible” del ministeri de Teresa Ribera, que ja s’ha mostrat oberta a ajudar en el transport d’aigua amb vaixells si calgués. Així mateix, ha detallat que “serà el ministeri qui fixarà el cost d’aquesta aigua” i ha avisat que tindrà un cost més elevat.

Publicitat

Des de Kwater, l’agència del govern coreà que s’encarrega de gestionar l’aigua, el president ha constatat que, si continua sense ploure, Catalunya podria entrar en emergència per sequera en el pròxim mes.

Et pot interessar  Aragonès crida a concentrar el vot progressista en ERC: "Som l'únic partit d'esquerres amb opció de presidir el Govern"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut