Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

[Vídeo] Marchena obliga Jaume Asens a sentir-se còmode per respondre a Vox

|

- Publicitat -

Jaume Asens, fins ara tinent d’alcalde a Barcelona dels comuns i actualment diputat al Congreso per aquesta legislatura espanyola que ara comença, ha declarat al judici farsa que es duu a terme al Tribunal Suprem espanyol a Madrid.

L’interrogatori no ha estat àgil, ja que el president de la sala, Manuel Marchena, no ha parat d’interrompre les defenses dels presos polítics considerant una vega i una altra impertinents les preguntes. Els advocats de la defensa han formulat protestes constants.

Publicitat

Quan han acabat, ha estat el torn de la Fiscalia i l’acusació particular, ja que l’advocacia de l’Estat no ha formulat preguntes. Com era d’esperar, Asens ha volgut protestar quan ha estat el torn de Vox malgrat que ha avisat que sí que contestaria les preguntes.

Cada cop amb menys paciència i més nerviós i impertinent, Marchena ha tallat el micro d’Asens i l’ha obligat a sentir-se còmode a l’hora de respondre a Vox recordant-li que ho fa per imperatiu legal. El comú, però, ha tingut temps de dir a la cara de la Fiscalia i l’Advocacia de l’Estat que actuen al costat del partit d’ultradreta i radical unionista.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut