Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] Magistral repassada de Fachin a tota l’esquerra progre

Contundent discurs de l'ex de Podemos: "ser equidistant és estar a favor del 155"

|

- Publicitat -

Albano Dante Fachín ha tornat a donar una lliçó magistral a l’esquerra espanyola i a la catalana equidistant durant una intervenció a les jornades de la Universitat Catalana d’Estiu.

Durant el seu parlament, recollit en vídeo pel tuitaire Kasper Juul, va alliçonar desacreditar l’estratègia de l’esquerra progre que sota un fals discurs d’equidistància i de moviments com el de “hablemos parlem” en realitat el que fa és col·locar-se al costat del règim del 78.

Publicitat

“Aquells que no estan ni amb la DUI ni amb el 155 estan posicionant-se a favor del 15. L’esquerra espanyola ha de donar suport a amb tota la força el procés sobiranista si no vol desaparèixer. Els hereus del PSUC hauran de triar”.

També cita directament a Podemos i els seus excompanys d’Izquierda Unida com Pablo Iglesias o Alberto Garzón: “Els jutges que empresonen independentistes empresonaran a qualsevol persona d’esquerres a Espanya si vol ser d’esquerres de veritat”.

També aprofita per tractar el famós, polèmic i pesat tema d’eixamplar la base i afirma que la millor manera de fer-ho és amb un altre 1-O: “Quan dic que cal fer que l’esquerra espanyola entengui que el procés sobiranista és seu no estic dient que els hi hem de demanar, explicar o convèncer. Hi ha una manera que crec és millor. Exercint i que es vegi com va passar amb el referèndum”.

Et pot interessar  Hazte Oír presenta també una querella contra Begoña Gómez
Publicitat

Opinió

Minut a Minut