Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

[Vídeo] L’ANC li recorda a Felip VI que Catalunya no té rei: “1 d’octubre, ni oblit ni perdó”

|

- Publicitat -

L’Assemblea Nacional Catalana ha convocat una manifestació per oposar-se a la visita de Felip VI. Hi ha hagut diversos actes de rebuig a la corona, ja que ve a la capital catalana i ho fa precisament en la vigília del Primer d’Octubre. Ho ha fet conjuntament amb Pedro Sánchez, per “inaugurar el Saló de l’Automòbil”, i de passada recordar qui talla el bacallà.

L’organització ha manifestat la seva disconformitat, tant per la seva assistència, com pel fatídic discurs del monarca el 3 d’octubre de 2017 en què va esbroncar l’independentisme amb autoritarisme i no va ser crític amb l’ús desproporcionat dels agents policials contra manifestants pacífics.

Publicitat

L’ANC ha lamentat que el monarca vingui a Catalunya i que ho faci amb ànim provocatiu, ja que demà se celebrarà el quart aniversari del Referèndum d’Autodeterminació del Primer d’Octubre. L’organització li ha recordat que és còmplice necessari de la violència policial del referèndum d’autodeterminació de 2017 i li han etzibat que l’independentisme ni oblida, ni perdona.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”ca” dir=”ltr”>⬛️⬜️🎥 El rei espanyol no és benvingut a Catalunya! <br><br>A plaça Espanya, crits de <a href=”https://twitter.com/hashtag/CatalunyaNoT%C3%A9Rei?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#CatalunyaNoTéRei</a>, <a href=”https://twitter.com/hashtag/independ%C3%A8ncia?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#independència</a> i “1 d’octubre, ni oblit ni perdó”.<a href=”https://twitter.com/hashtag/LluitemiGuanyem?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#LluitemiGuanyem</a> <a href=”https://t.co/b30h7t6jz1″>pic.twitter.com/b30h7t6jz1</a></p>&mdash; Assemblea Nacional Catalana (@assemblea) <a href=”https://twitter.com/assemblea/status/1443540522040180739?ref_src=twsrc%5Etfw”>September 30, 2021</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Et pot interessar  L'ANC celebra la consulta interna sobre la polèmica llista cívica
Publicitat

Opinió

Minut a Minut