Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

[Vídeo] La Sexta aprofita la mort de Rosa Maria Sardà per carregar contra l’independentisme

|

- Publicitat -

La mort de la gran actriu Rosa Maria Sardà segueix generant notícies. L’artista s’havia tret la careta aquests últims anys alineant-se amb grups ultres i radicals unionistes com Societat Civil Catalana. Havia col·laborat a les seves trobades, llegint manifestos i havia arribat a deixar caure autèntiques barbaritats contra els independentistes. En definitiva, Sardà s’havia arrenglerat amb l’Estat opressor i La Sexta ho ha aprofitat per tronar a carregar contra les aspiracions legítimes i democràtiques del poble català per ser una República independent.

Al programa “Al rojo vivo” presentat per l’amic dels poders fàctics de l’Estat, Antonio García Ferreras, ha connectat amb Miquel Jiménez, un altre unionista tronat de l’ala socialista i habitual col·laborador. Jiménez ha aprofitat les seves paraules de condol per a recordar la vessant política unionista de Sardà i carregar contra l’independentisme.

Publicitat

Sardà després de l’1-O del 2017 va radicalitzar el seu discurs abraçant el nacionalisme espanyol més populista i ranci tot alienant-se amb l’Estat opressor. Va arribar a refusar la Creu de Sant Jordi de la Generalitat però en canvi va acceptar un premi atorgat per Ada Colau a l’Ajuntament de Barcelona i, fins i tot, va arribar a afirmar que els presos polítics “no són víctimes de res” sinó que ells “havien escollit el seu destí”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut