Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

[Vídeo] La diputada comú Marta Ribas no vol que TV3 retransmeti el judici al procés

Creu que amb el 3/24 n'hi ha prou i que s'hauran de tractar altres temes com l'aprovació dels pressupostos catalans

|

- Publicitat -

La ràdio i la televisió pública catalana està preparant un gran desplegament de mitjans humans i tècnics per a cobrir el judici al procés i contra els presos polítics. Diferents fórmules són les que s’estan acabant d’idear i una d’elles seria que hi hagués una pantalla petita a TV3 amb el directe des del Tribunal Superior acompanyada d’una marquesina amb els principals titulars que se’n generin. El canal 3/24 en faria una cobertura constant, com no podia ser d’una altra manera i la intenció de la Corpo és informar en català, anglès i castellà.

Però la diputada de Catalunya en Comú i coordinadora nacional d’Iniciativa, Marta Riba, en comissió parlamentària, va afirmar que només amb el 3/24 és suficient. Assegura que a Catalunya passaran altres coses i posa al mateix nivell aquest judici amb els pressupostos que ha d’aprovar el Parlament i on el seu partit sembla ser clau.

Publicitat

Aquest és el moment:

Et pot interessar  Albiach insisteix que els vots dels comuns "no serviran per fer de Catalunya el casino més gran d'Europa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut