Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

[Vídeo] La diputada comú Marta Ribas no vol que TV3 retransmeti el judici al procés

La ràdio i la televisió pública catalana està preparant un gran desplegament de mitjans humans i tècnics per a cobrir el judici al procés i contra els presos polítics. Diferents […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 20/01/2019

La ràdio i la televisió pública catalana està preparant un gran desplegament de mitjans humans i tècnics per a cobrir el judici al procés i contra els presos polítics. Diferents fórmules són les que s’estan acabant d’idear i una d’elles seria que hi hagués una pantalla petita a TV3 amb el directe des del Tribunal Superior acompanyada d’una marquesina amb els principals titulars que se’n generin. El canal 3/24 en faria una cobertura constant, com no podia ser d’una altra manera i la intenció de la Corpo és informar en català, anglès i castellà.

Però la diputada de Catalunya en Comú i coordinadora nacional d’Iniciativa, Marta Riba, en comissió parlamentària, va afirmar que només amb el 3/24 és suficient. Assegura que a Catalunya passaran altres coses i posa al mateix nivell aquest judici amb els pressupostos que ha d’aprovar el Parlament i on el seu partit sembla ser clau.

Aquest és el moment: