Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

[Vídeo] Jordi Sànchez recorda el WhatsApp del PP sobre Marchena per desmuntar els arguments del fiscal

Qui és Xabi Strubell ? La Fiscalia es treu del barret un misteriós e-mail i el pres polític destrossa la judicatura amb la resposta

|

- Publicitat -

El pres polític i activista independentista exlíder de l’ANC Jordi Sànchez ha tret a relluir la polèmica pel Whattsapp del portaveu del PP al Senat, Ignacio Cosidó, on deia als seus senadors que si el president del tribunal, Manuel Marchena, era el nou president del CGPJ podrien controlar la Sala Penal “des del darrera”. Ho ha fet quan s’enfrontava al fiscal per un misteriós correu que Sànchez assegurava no haver llegit mai.

Javier Zaragoza ha exhibit un correu electrònic dirigit a Sànchez que demanava encerclar col·legis electorals amb cotxes durant l’1-O i li ha preguntat sobre aquesta “estratègia concertada” i firmat per un tal Xabi Strubell. Sànchez ha negat haver obert aquest missatge ni tampoc llegir-lo i ha afegit que si volien més detalls citessin l’autor, a qui assegura que no coneix. “No vull ser impertinent però també s’han enviat whattsapps al president de la sala que ell ha dit que no li constaven”, ha declarat. El tribunal va rebutjar citar com a testimoni Cosidó.

Publicitat

Sànchez creu que aquest correu electrònic es va aconseguir del seu ordinador després que en la fase d’instrucció el magistrat Pablo Llarena ordenés accedir al seu correu electrònic.

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut