Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

[Vídeo] Els 7 encausats per defensar la investidura de Puigdemont demanen suport popular

|

- Publicitat -

Recentment, el Gabinet Jurídic de la Generalitat ha anunciat que s’apartarà de la causa contra les 7 persones que, el 30 de gener de 2018, van protestar al Parc de la Ciutadella en contra de la no investidura de Carles Puigdemont. Tot i això, la fiscalia manté la petició de tres anys de presó en aquest judici, previst en dues setmanes.

En dos vídeos publicats al compte de Twitter Els7del30G (en referència als 7 encausats del 30 de gener) els manifestants defensen la seva versió. “Érem on feia falta, nosaltres no vam fallar”, exposa un d’ells. Un altre dels encausats explica que volien defensar la investidura del president legítim, però “l’únic que va haver-hi van ser càrregues dels mossos contra la gent, hòsties i més hòsties”.

Publicitat

Així doncs, en el segon vídeo animen la gent a mobilitzar-se i acompanyar-los al judici que arrenca el 25 de novembre a l’Audiència Provincial de Barcelona i que durarà cinc dies. “No anirem sols, anirem acompanyats de gent com tu, que saps que si aquest poble ha aconseguit mai res és perquè ha lluitat sense defallir”, afirmen.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut