Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

[Vídeo] El feixisme de S’ha Acabat anuncia que dijous torna a la UAB de bracet amb VOX, Cs i PP

|

- Publicitat -

L’associació juvenil S’ha Acabat! (Joves per la Defensa de la Constitució) ha publicat un vídeo “èpic” per informar que aquest dijous, a les 10:30 h, celebraran un acte a la plaça cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona “en defensa de la llibertat”. De fet, han escollit el 25N, el Dia internacional per a l’eliminació de les violències envers les dones, per reivindicar l’opressió que sofreixen.

El clip —com era d’esperar, en castellà— comença amb unes imatges del darrer cop que van assistir a la UAB per promocionar les activitats de l’associació catalanòfoba i un grup de persones vinculades al Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i altres grups antifeixistes van convocar una manifestació per mostrar el seu rebuig. Els manifestants van acabar tirant per terra la paradeta informativa i l‘unionisme va córrer a criminalitzar les protestes.

Publicitat

“Han vulnerat els nostres drets, però resistim”, asseguren els membres de S’ha Acabat. “Sí, sí, ho has escoltat bé… tornem a la UAB i ho fem amb tot”, afegeix un d’ells, possiblement en referència a l’assistència dels seus aliats d’extrema dreta. El president de Vox, Santiago Abascal, ja ha emès un vídeo per mostrar el seu suport i Ignacio Garriga els ha aplaudit a Twitter. Igualment, membres del Partido Popular i Ciudadanos també han confirmat que acudiran a la festa espanyolista.

Hi ha una dita, en alemany, que diu: “Si a una taula hi ha un nazi i deu persones que el respecten, en aquesta taula hi ha onze nazis”.

 

Et pot interessar  El govern espanyol culpa el PP del bloqueig del català a la UE per crear "resistències polítiques" als governs populars
Publicitat

Opinió

Minut a Minut