Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Cuixart afirma que Junqueras i Mas “han de deixar pas a nous lideratges”

|

- Publicitat -

El pres polític Jordi Cuixart serà el protagonista absolut a les llars catalanes aquest diumenge al vespre. I és que el programa de Ricard Ustrell, el “Quatre Gats”, ha pogut entrevistar el president d’Òmnium, que segueix tancat a Lledoners i amb unes condicions molt dures per culpa de la pandèmia.

Un dels fragments que ha usat TV3 per a promocionar l’entrevista ha estat un moment on Cuixart no és mossega la llengua i assegura que Artur Mas o Oriol Junqueras “han de deixar pas a nous lideratges”.

Publicitat

Tot i que accepta que “exerceixen un ascendent molt gran sobre la societat, i és molt positiu” creu que ja formen part del passat polític català que ha de culminar el procés cap a la independència i situa al mateix nivell el líder d’ERC i a l’ex d’Unió Josep Maria Vila d’Abadal.

Encara més, el pres polític afegeix: “necessitem nous lideratges” i que “el procés de llibertat no s’ha forjat amb uns líders messiànics, sinó que s’ha forjat de baix a dalt”.

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut