Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[Vídeo] Carles Puigdemont es fa tiktoker

|

- Publicitat -

Avui dia és imprescindible que els polítics tinguin presència a les xarxes socials per a dur a terme una bona comunicació política. Facebook, YouTube, Twitter, Instagram i ara… Tiktok! És el cas del president a l’exili, Carles Puigdemont, que ell i els seus assessors han decidit que també tingui un perfil en aquesta APP de moda sobretot entre el públic jove i adolescent, tal com ha pogut certificar La República.

Tiktok ha esdevingut, a més, una porta per a recuperar l’ús del català entre els joves. Es podria dir, fins i tot, que la nostra llengua ha esdevingut tot un fenomen a l’aplicació asiàtica, ja que,àdhuc, ha creat noves icones i estrelles juvenils que acumulen desenes de milers de seguidors.

Publicitat

De fet, tothom s’està fent Tiktok! TV3 o Catalunya ràdio, per exemple, han obert perfils així com altres polítics, com la diputada d’ERC a Madrid Marta Rossique, fins i tot Barcelona en Comú hi té el seu perfil.

Aquest és el primer vídeo que l’entorn del president ha penjat en aquesta APP que es basa en peces curtes de vídeo (màxim d’un minut) sovint amb un toc d’humor. La interface permet moltes opcions d’edició i compartició del que s’hi publica. Un espai divertit i d’entreteniment que es pot convertir, ben aviat, en una eina de divulgació entre els més joves.

@krlspuigdemontEeeeeooo!! Hola ##TikTok ✊🤘##Catalunya ##independència♬ sonido original – krlspuigdemont

Et pot interessar  La Moncloa rebutja el 'cara a cara' de Sánchez amb Puigdemont: "El candidat és Illa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut