Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

[Vídeo] Calbot de Boya a Roger Herédia en directe: “Ets el representant d’ERC a TV3!”

|

- Publicitat -

Durant la tertúlia del programa de les tardes de TV3, el ‘Tot es mou’, hi ha hagut una petita picabaralla entre l’exdiputada de la CUP, Mireria Boya, i Roger Herédia, mosso d’esquadra que s’ha fet un espai als espais de debat dels mitjans amb un discurs desacomplexament d’ERC.

De fet, justament Elisenda Paluzie feia una estirada d’orelles a Herédia per buscar brega a través d’un article on carregava durament contra Josep Costa i fomentant així la mala maror entre els independentistes.

Publicitat

Mireia Boya, que ja no representa la CUP, ha retret a Herédia que ERC va canviant el relat constantment i ha demanat en primera persona al mosso tertulià que “deixeu d’enganyar la gent, deixeu de canviar el relat!”.

Herédia, que s’ha vist clarament ofès i superat per l’embat de l’aranesa, ha volgut contestar carregant contra la CUP. Boya ha estat ràpida i ha dit: “tu ets el representant del teu partit a TV3, jo no sóc la CUP”. Malgrat tot, Herédia ha seguit amb el pinyó fix i, com ha fet al seu article carregant contra JxCat, carregava contra la CUP: “La CUP és la primera que enganya”. Mireia Boya ho ha deixat estar tot fent cara sorneguera “tu segueix”.

Et pot interessar  Collboni anuncia que ampliarà el govern un cop estigui en vigor el pressupost
Publicitat

Opinió

Minut a Minut