Dilluns, 20 de març de 2023 - Edició 1698
La República

[Vídeo] Calbot de Boya a Roger Herédia en directe: “Ets el representant d’ERC a TV3!”

“Deixeu d’enganyar la gent, deixeu de canviar el relat!”

Redacció 07/02/2020

Durant la tertúlia del programa de les tardes de TV3, el ‘Tot es mou’, hi ha hagut una petita picabaralla entre l’exdiputada de la CUP, Mireria Boya, i Roger Herédia, mosso d’esquadra que s’ha fet un espai als espais de debat dels mitjans amb un discurs desacomplexament d’ERC.

De fet, justament Elisenda Paluzie feia una estirada d’orelles a Herédia per buscar brega a través d’un article on carregava durament contra Josep Costa i fomentant així la mala maror entre els independentistes.

Mireia Boya, que ja no representa la CUP, ha retret a Herédia que ERC va canviant el relat constantment i ha demanat en primera persona al mosso tertulià que “deixeu d’enganyar la gent, deixeu de canviar el relat!”.

Herédia, que s’ha vist clarament ofès i superat per l’embat de l’aranesa, ha volgut contestar carregant contra la CUP. Boya ha estat ràpida i ha dit: “tu ets el representant del teu partit a TV3, jo no sóc la CUP”. Malgrat tot, Herédia ha seguit amb el pinyó fix i, com ha fet al seu article carregant contra JxCat, carregava contra la CUP: “La CUP és la primera que enganya”. Mireia Boya ho ha deixat estar tot fent cara sorneguera “tu segueix”.