Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Paluzie desautoritza un membre del SN de l’ANC per dinamitar la unitat independentista

|

- Publicitat -

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, ha volgut desmentir el que ha dit un dels membres del Secretariat Nacional de l’ACN, Roger Heredia, per un article d’El Nacional, on critica durament el vicepresident del Parlament Josep Costa, i l’acusa de voler “dinamitar l’independentisme” amb suposades conspiracions per empitjorar, encara més, les relacions de JxCat i ERC.

Després que el diari digital hagi compartit el polèmic article d’opinió a Twitter, la xarxa s’ha omplert de crítiques cap al membre del SN de l’ANC, retraient a l’entitat que algú que opini d’aquesta manera no n’hauria de formar part, i fins i tot alguns usuaris expressaven tal descontentament, que no descartaven la possibilitat de donar-se de baixa de l’Assemblea.

Publicitat

Paluzie ha volgut deixar clar, responent alguns d’aquests missatges directament a Twitter, que efectivament, l’article d’Heredia “és inacurat i esbiaixat”, i també ha defensat la relació de l’ANC amb Costa: “la nostra relació en temes de recursos jurídics internacional que hem portat junts ha estat excel·lent”.

En referència als usuaris que exigien que es fes fora de l’entitat a Roger Heredia, Paluzie respon que per aplicar un expedient sancionador es requereixen advocats externs, i que per ara prima la llibertat d’expressió.

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut