Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

[Vídeo] Avui fa 2 anys que Coscubiela feia trempar l’unionisme al Parlament

|

- Publicitat -

Aquest és un dels vídeos que més clarament evidencien la ruptura del món comú, Catalunya Sí que es pot, ICV i altres amalgames auto-anomenades progressistes i que va acabar donant com a resultat noves formacions com Som Alternativa d’Albano Dante Fachín o Sobiranistes d’Esquerres de Joan Josep Nuet i Elisenda Alamany.

Les jornades maratonianes al Parlament per culpa del filibusterisme dels unionistes, van deixar per al record una tronada arenga de Joan Coscubiela contra l’independentisme i que va aconseguir que els diputats de PP, Cs i PSC s’aixequessin dels seus escons per a ovacionar amb crits i aclamacions el representant dels comuns.

Publicitat

Uns dies intensos al Parlament que l’unionisme s’ha encarregat de tergiversar i manipular per als seus interessos. Unes mentides que cauen pel seu propi pes, ja que fins i tot el Tribunal Constitucional va avalar la reforma del reglament del Parlament que van impulsar JxSí i la CUP aquelles dates.

Una de les persones que també encarnen aquest esperit sobiranista dins del bloc dels comuns és José Téllez, qui va tenir responsabilitats al consistori de Badalona de la mà de Dolors Sabaté. Ell mateix s’ha encarregat de recordar el moment:

Et pot interessar  Els comuns ratifiquen Albiach com a candidata a les eleccions: "S'ha de restituir el futur, no el passat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut