Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

VÍDEO | Aturem Hard Rock escridassa Pere Aragonès a Reus

|

- Publicitat -

Una vintena de membres de la plataforma Aturem Hard Rock, dedicada a denunciar l’aberració mediambiental i social que l’execució d’aquest projecte suposa, s’han manifestat el matí d’aquest dimecres, 11 de gener, a Reus, aprofitant una visita institucional del president de la Generalitat, Pere Aragonès. Sota el crit “Aturem el Hard Rock”, els manifestants han caminat darrere d’Aragonès, la seva comitiva i el dispositiu policial desplegat.

“Ja n’hi ha prou de polítics al servei de La Caixa i la patronal. No volem ludopatia, feines precàries i trinxar el territori!” expressa la plataforma a Twitter, tot afegint que el que pels polítics és un joc, pels veïns de la zona suposa un risc per a la seva vida, donat el gran impacte que un complex com el del Hard Rock tindrà sobre la regió.

Publicitat

En les darreres setmanes, el Hard Rock ha tornat a copsar les pàgines dels mitjans, en ser un dels principals punts a negociar en els pressupostos. Els dos principals grups amb qui el Govern negocia, Junts i el PSC, exigeixen el desbloqueig del Hard Rock, l’ampliació de l’aeroport del Prat, o el Quart Cinturó a canvi del seu suport als comptes, sense el qual el projecte pressupostari no pot aprovar-se. A la vegada, tot i que el departament d’Acció Climàtica del Govern va emetre un informe preceptiu desfavorable sobre l’impacte del Hard Rock que va paralitzar el projecte, Aragonès va assegurar que el Govern feia tot el possible per aprovar el Pla Director Urbanístic (PDU) del Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou. Una incongruència que, sumada a la possibilitat que el Govern cedeixi davant el xantatge dels altres grups pel desbloqueig del projecte, ha motivat encara més els membres d’Aturem Hard Rock per protestar contra el complexe recreatiu.

Et pot interessar  Aragonès defensa continuar ampliant el cos de Mossos fins als 22.000 agents
Publicitat

Opinió

Minut a Minut