Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] 5 minuts de quarantena íntegrament en català a la BBC

|

- Publicitat -

Oriol Mallafré i Anna Pazos han obert les portes (no pas literalment) a la televisió britànica BBC per ensenyar com és el seu dia a dia de confinament a causa de la pandèmia del nou coronavirus.

Mallafré, que és editor de vídeos, juntament amb la seva parella, han gravat muntat i protagonitzat una peça de 5 minuts on expliquen en català (i subtitulat a l’anglès) quines activitats fan, quins problemes i quines adversitats han passat així com se les han enginyat per a entretenir la seva filla de només 4 anys. De fet, aquest és el títol del vídeo “La realitat del confinament amb una nena de 4 anys”.

Publicitat

Han passat a veure una pel·lícula a la setmana a una al dia fins, han hagut d’amagar el comandament a distància de la tele, com dinen i sopen sense res a dir-se perquè ja parlen durant tot el dia, com aprofiten per fer “vacances” quan la nena està al lavabo o com han muntat un balancí al passadís, són alguns dels moments divertits del vídeo. De fet, totes aquestes peripècies són les que moltes famílies catalanes estan afrontant a causa de la quarantena.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut