Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Victòria judicial a mitges: Absolen el represaliat i els policies implicats en el cas fora de càmera

|

- Publicitat -

Alerta Solidària ha anunciat que el cas fora de càmera ha acabat amb una sentència absolutòria per a totes les parts, tant per Roger com pels policies. Els advocats de l’organització antirepressiva van acudir al judici celebrat el passat 4 d’octubre en qualitat de defensa del represaliat, però també com a acusació contra els dos agents que van detenir-lo i apallissar-lo a la Prefectura de la Via Laietana.

El grup de suport Fora de càmera i Alerta Solidària han celebrat la fi del judici i l’absolució de Roger després d’un calvari judicial que ha durat cinc anys i ha comptat amb múltiples irregularitats. “L’absolen perquè mai han tingut cap prova per perseguir-lo. Ni atemptat ni resistència”, han reivindicat en un comunicat.

Publicitat

Però la victòria judicial ha estat parcial, ja que, tot i la feina feta, els agents agressors han quedat totalment impunes. “Ho han fet tot per mirar cap a una altra banda”, ha criticat l’organització antirepressiva, tot condemnant les traves a l’hora de facilitar informació crucial per provar la versió del jove. “Nosaltres ens mantenim fermes i al seu costat i fins on calgui arribar, arribarem, per fer justícia”, han conclòs.

Et pot interessar  Denuncien l'actuació "repressiva" de la Generalitat que vol ratificar la pena dels condemnats per protestes a Tarragona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut