Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Vergés explica que surt enfadada després de les reunions amb el Gobierno

|

- Publicitat -

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha precisat que el desconfinament progressiu de Catalunya es vol fer “per regions sanitàries i àrees bàsiques de salut”. “El que sí és segur és que no es farà per províncies”, ha remarcat Vergés aquest dissabte en una entrevista a Catalunya Ràdio. La consellera de Salut tanca la porta així a la proposta de desconfinament per províncies que planteja l’estat espanyol i el ministeri de Sanitat.

“Fer això a la província de Barcelona, per exemple, no tindria massa sentit. No és la mateixa la situació a la ciutat de Barcelona que en altres municipis molt més petits de l’Anoia, el Bages o el Berguedà”, ha justificat Vergés. “No traiem l’entrellat de com ho pensen fer”, ha reblat la titular de Salut.

Publicitat

Vergés, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha dit aquest dissabte que li enfaden les reunions impulsades pel Ministeri de Sanitat amb les comunitats autònomes: “En lloc de fer coses que ens ajudin, l’únic que fan és demanar informació perquè construiran un quadre de comandament, prendran decisions, i ja ens diran el què”.

Et pot interessar  Illa crida els socialistes a la "resistència" i a "dir no a la política que deshumanitza l'adversari"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut