Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Valtonyc: “Parlo amb Puigdemont perquè estem tots dos aquí, lluitant per construir un país nou”

Assegura no entendre aquella gent que el critica: "Som aquí per fer pinya que és el que hauríem de fer tots".

|

- Publicitat -

El raper mallorquí exiliat a Bèlgica després de ser condemnat per la justícia espanyola per les lletres de les seves cançons, ha atès els micròfons de Rac1 aquest matí.

Com ja fa a les seves composicions, el raper no s’ha mossegat la llengua a l’hora de dir el que sent i pensa: “Espero poder tornar a una república catalana. Nosaltres ja vam votar un referèndum i vam guanyar. Ara queda fer-la efectiva”.

Publicitat

Unitat independentista per sobre l’eix social

Valtonyc, que està sota sospita de ser de dretes, ha volgut ser molt car davant aquells que el critiquen per a reunir-se amb Carles Puigdemont: “No entenc la gent que no entén que parli amb en Carles. Estem tots dos aquí, lluitant per construir un país nou. Som aquí per fer pinya que és el que hauríem de fer tots”.

A més, s’ha atrevit a descriure la ideologia del president, que dista del PDeCat: “No crec que Puigdemont sigui un home de dretes. És un idealista que té un projecte en ment. A més, diria que el seu partit ara no és de dretes” en referència a Junts per Catalunya.

Lliçó per a la unitat

Valtonyc té clar que la unió fa la força i així ho ha volgut deixar clar: “El que hauríem de fer és tornar a les llistes comunes. Tota l’esquerra independentista hauria d’anar plegada a les eleccions per evitar que Ciutadans guanyi l’alcaldia de Barcelona, si ho fa, tot el procés s’anirà a la merda”.

Et pot interessar  Aragonès creu que Junts no exigirà el traspàs de Rodalies si governa perquè "no ho va prioritzar" durant la negociació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut