Dissabte, 28 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

Una incidència interromp la circulació de trens entre Montcada i Sant Andreu Comptal

Les línies R2 nord i R11 comencen i acaben el seu recorregut a Montcada i Reixac

Redacció 28/11/2022
Lateral d'un tren de Rodalies a l'estació de Mataró Data de publicació: divendres 09 de setembre del 2022, 09:49 Localització: Mataró Autor: Albert Segura

Les línies R2 nord i R11 comencen i acaben el seu recorregut a Montcada i Reixac, i no pas a Sant Andreu Comtal, com passa des de l’inici de les obres de l’estació de La Sagrera, a causa d’una incidència tècnica. Segons assegura Renfe, la incidència s’ha produït durant unes tasques de manteniment nocturnes i davant les afectacions, que superen els 20 minuts, s’ha establert aquest recorregut alternatiu, de manera que es minimitzi l’afectació. Des de Protecció Civil s’ha activat la prealerta del Ferrocat per aquesta incipiència.

Un cop a Montcada i Reixac, els usuaris tenen l’opció d’anar fins a l’estació de Montcada Reixac-Manresa on disposen de trens de l’R4. També s’ha establert un servei complementari per carretera entre Montcada i Reixac i Sagrera Meridiana, on els viatgers poden tornar a enllaçar amb trens de l’R3, l’R4 o línies de Metro per continuar el seu desplaçament.