Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

Una foto retrata Jordi Cañas mentint sobre la seva relació amb els presos polítics

Jordi Cañas, qui va ser diputat al Parlament de Catalunya pel partit d’ultradreta Ciudadanos del novembre 2010 fins a l’abril del 2014, ha assegurat avui a Catalunya Ràdio que “Si […]

Gerard Sesé 06/11/2018
Jordi Cañas, en una imatge d'arxiu

Jordi Cañas, qui va ser diputat al Parlament de Catalunya pel partit d’ultradreta Ciudadanos del novembre 2010 fins a l’abril del 2014, ha assegurat avui a Catalunya Ràdio que “Si hagués tingut una relació amistosa amb qualsevol dels presos polítics, jo no tindria cap inconvenient a anar a veure’ls. El que passa és a gent que no et saludava pel passadís, no els vas a veure, no?”.

Però ràpidament les xarxes han respost per a denunciar la mentida malintencionada de Cañas per atiar l’odi. Una usuària ha penjat una foto de Josep Rull, amb Josep Maria Pelegrí i el mateix Jordi Cañas en un moment de distensió als passadissos del Parlament comentant de manera simpàtica una foto d’un dispositiu mòbil. La foto, no només evidencia que el de Ciudadanos menteix, sinó que sí que hi havia cordialitat i cert bon rollo entre els polítics a la cambra catalana.