Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

Un vídeo que commemora l’1-O i que retrata les clavegueres de l’Estat es fa viral

|

- Publicitat -

El creador i tuitaire Sergi Pinkman ha penjat un nou vídeo a les seves xarxes que s’ha fet viral ben ràpidament. Després d’un temps de silenci, el jove català ha volgut retre el seu particular homenatge a l’1-O i, tanmateix, denunciar les clavegueres de l’Estat.

Publicitat

“I fins quan, gent? No caiem en la irrellevància. I menys en la provocació de la desmobilització” anima Pinkman als seus seguidors a qui, a més, convida a manifestar-se “Carrer, carrer i més carrer”.

El vídeo amb només un dia ja acumula més de 100.000 visualitzacions i torna a ser un muntatge frenètic carregat d’imatges colpidores que despertaran els sentiments a més d’un.

En declaracions a La República, Pinkman explica que aquest vídeo és “és bastant diferent”. Narra que aquesta nova creació audiovisual pretén fer que la gent deixi de plorar: “prou viure del mateix fins a esgotar-ho del tot. Ens ensorrem, no caiem en la irrellevància. Això no s’ha acabat i no hem acabat per a res de res”.

Et pot interessar  VÍDEO | Puigdemont crida a mobilitzar-se l'1-O per reclamar "la fi de la repressió i l'amnistia total"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió