Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Un senador de Vox diu que amb Rubalcaba no s’hauria detingut Josu Ternera

|

- Publicitat -

Francisco José Alcaraz, senador de Vox per elecció autonòmica andalusa i únic escó que l’extrema dreta té a la cambra alta, ha fet unes declaracions per esRadio, la cadena de Federico Jiménez Losantos, el dia que s’ha conegut la detenció del militant i cap de ETA, Josu Ternera.

Alcaraz que va perdre un germà i dues nebodes menors per un atemptat d’ETA, ha afirmat que s’obre la porta a que els més de 400 assassinats que queden per aclarir es coneguin ara després de la detenció del terrorista responsable directe de l’atemptat contra la casa quarter de Saragossa que va acabar amb la vida de 11 persones.

Publicitat

El que va ser president de l’AVT, Associació de Víctimes del Terrorisme, i avui representant de VOX, segons el digitalsevilla.com ha aprofitat l’ocasió per carregar contra Alfredo Pérez Rubalcaba, mort el passat 10 de maig, afirmant que si l’exministre d’Interior estigués en el càrrec no hagués estat possible atrapar Josu Ternera i després ha fet referència al suposat delació del cas Faisán.

Et pot interessar  El PP i Vox endureixen el genocidi cultural al País Valencià: el valencià deixa de ser obligatori a l'ensenyament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut