Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Un municipi català es converteix en l’epicentre de dansa a escala mundial

|

- Publicitat -

El municipi del Deltebre es troba al punt de mira a escala mundial. Aquest dilluns 4 de juliol a les 9.00 el festival de Deltebre de Dansa. Enguany hi participen un tota de 250 alumnes d’una cinquantena de països diferents, una xifra que bat un nou rècord de participants. El municipi del Baix Ebre s’ha tornat a inundar de ballarins que, durant dues setmanes, es formaran amb els millors professors del món de dansa contemporània, consolidant Deltebre com l’epicentre mundial d’aquesta disciplina.

El festival torna enguany amb tota la força d’abans de la pandèmia. A més, dels tallers professionals s’ha programat 13 nits d’espectacles de dansa i circ contemporani a la carpa de circ, que un any més estarà ubicada al Parc del Riu de Deltebre.

Publicitat

Un “oasis intens, icònic o magnànim” són alguns dels adjectius que professors i alumnes han donat en les primeres hores d’aquesta nova edició del festival Deltebre Dansa.

Per què se celebra a Deltebre?

La qualitat artística i un entorn privilegiat, de natura i tranquil·litat, són la fórmula de l’èxit del programa formatiu del festival, que enguany bat rècords. Trencar les regles apreses, treure’s les cotilles i descobrir les possibilitats dels seus cossos són els principals reptes.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut