Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Un Mosso ultra unionista proposa que una excavadora blindada arrasi amb els manifestants de l’AP-7

|

- Publicitat -

Cada cop hi ha més agents del cos dels Mossos d’Esquadra que se senten impunes per a malparlar dels seus caps com Miquel Buch o Quim Torre, amb un clar biaix unionista, a les xarxes socials. Després d’explicar-vos els greus casos dels agents Imma Alcolea o Raül Cardona, avui us presentem un nou membre de la policia catalana que no té aturador al seu perfil de Twitter.

Ell és Ramón Labrador, exguàrdia civil, exsindicalista i membre de Mossos de trànsit a Girona. Molt actiu al seu perfil de Twitter, durant els talls de Tsunami Democràtic a l’AP-7, Labrador va fer un retuit esfereïdor a un text i una imatge que proposava arrasar amb els manifestants amb una grua blindada i armada.

Publicitat

“#CDR ¿Barricadas en las carreteras y autopistas? Aquí la solución: Carterpillar mod. DB7 Blindada y adiós barricada.” Afirma el text repiulat que més avall us adjuntem.

Al seu perfil comparteix constantment articles de la caverna mediàtica espanyola i, com no podia ser d’una altra manera, tuits de Societat Civil Catalana i sosté les tesis radicals unionistes titllant de ‘NODO’ el canal públic català TV3.

També critica durament als seus companys sobiranistes vomitant bilis contra Mossos per la Independència, Mossos Guilleries o el sindicat SEGCAT i ha criticat durament el Molt Honorable president Quim Torra, el vicepresident Pere Aragonès o ha defensat el jutge Pablo Llarena. També té paraules en contra de Rufián, el seu excap i ara pres polític Quim Forn i, evidentment, se li escapa algun “viva EspaÑa” i lloances al rei Felipe VI.

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut