Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Un miler de persones li recorden a Felipe VI que no és benvingut

Els CDR s'han manifestat amb l'eslògan 'Destronem-lo'

|

- Publicitat -

Unes mil persones s’han concentrat aquest diumenge a la tarda a la plaça Espanya de Barcelona i han avançat cap al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) per protestar contra la presència del rei Felip VI en el sopar oficial d’obertura del Mobile World Congress (MWC).

L’organització juvenil Arran i els Comitès de Defensa de la República han convocat aquesta protesta, a la qual els manifestants han portat pancartes en les quals es podia llegir: ‘Stop Repressió’, ‘Borbons podrits’, ‘Per què no calles?’ i ‘Els reis als contes’.

Publicitat

Els Mossos d’Esquadra han desplegat set furgonetes de la Brimo i també s’ha desplaçat una ambulància, mentre que la Guàrdia Urbana ha tallat el trànsit de l’avinguda Reina Cristina, per on han avançat els manifestants, que han cridat: ‘Fora feixistes dels nostres barris’.

A més, els CDR han realitzat una altra acció de protesta a les portes del MNAC, per “deixar ben clar al Borbó que no és benvingut”, segons han explicat en el seu Twitter.

Una trentena de persones s’ha assegut a les portes del museu, on se celebrarà aquest diumenge a la nit el sopar inaugural del MWC, i han desplegat una pancarta en la qual posava ‘Destronem-lo’.

Et pot interessar  El jutjat cita a declarar els quatre manifestants denunciats pels Mossos durant la protesta contra Felip VI a Caldes
Publicitat

Opinió

Minut a Minut