Edició 2042

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 27 de febrer del 2024
Edició 2042

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 27 de febrer del 2024

Un edifici s’esfondra a Peníscola: un ferit, un mort i un desaparegut

|

- Publicitat -

Un edifici de tres plantes de la urbanització Font Nova de Peníscola s’ha esfondrat parcialment a última hora d’aquesta tarda per motius que es desconeixen. Segons ha informat la Generalitat Valenciana, els Bombers de Castelló han localitzat amb vida i conscient a una persona atrapada entre la runa.

Hi ha també una persona desapareguda. Els Bombers de Castelló han desplegat al lloc dels fets sis dotacions, a més de la unitat de rescat i salvament, la unitat canina i la unitat de maquinària i logística. Per la seva banda, l’Ajuntament de Peníscola ha avisats als tècnics en estructures per analitzar l’estat de l’edifici sinistrat, un bloc d’apartaments, principalment de segones residències.

Publicitat

Els bombers que formen part del dispositiu de rescat en l’esfondrament parcial han localitzat minuts abans de les 8 hores d’aquest dijous el cos sense vida del menor desaparegut. S’ha mobilitzat l’equip psicosocial per atendre la família. L’operatiu de rescat, que ha treballat tota la nit, segueix buscant una altra persona desapareguda. L’edifici de tres plantes de la urbanització Font Nova de Peníscola es va esfondrar parcialment dimecres al vespre per motius que es desconeixen.

Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut