Dilluns, 28 de novembre de 2022 - Edició 1586
La República

Un edifici s’esfondra a Peníscola: un ferit, un mort i un desaparegut

Els Bombers de Castelló han estat fent tasques de rescat i salvament tota la nit. Ahir van localitzar una persona amb vida atrapada sota la runa i avui abans de les 8 del matí han trobat el cos sense vida d’un menor. Els bombers segueixen buscant un altre desaparegut

Redacció 26/08/2021

Un edifici de tres plantes de la urbanització Font Nova de Peníscola s’ha esfondrat parcialment a última hora d’aquesta tarda per motius que es desconeixen. Segons ha informat la Generalitat Valenciana, els Bombers de Castelló han localitzat amb vida i conscient a una persona atrapada entre la runa.

Hi ha també una persona desapareguda. Els Bombers de Castelló han desplegat al lloc dels fets sis dotacions, a més de la unitat de rescat i salvament, la unitat canina i la unitat de maquinària i logística. Per la seva banda, l’Ajuntament de Peníscola ha avisats als tècnics en estructures per analitzar l’estat de l’edifici sinistrat, un bloc d’apartaments, principalment de segones residències.

Els bombers que formen part del dispositiu de rescat en l’esfondrament parcial han localitzat minuts abans de les 8 hores d’aquest dijous el cos sense vida del menor desaparegut. S’ha mobilitzat l’equip psicosocial per atendre la família. L’operatiu de rescat, que ha treballat tota la nit, segueix buscant una altra persona desapareguda. L’edifici de tres plantes de la urbanització Font Nova de Peníscola es va esfondrar parcialment dimecres al vespre per motius que es desconeixen.