Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Un diputat del PSC es dona de baixa i carrega durament contra els socialistes

|

- Publicitat -

Dur cop contra el PSc des de les mateixes files. El diputat català Carles Castillo, líder del corrent crític “Juliol del 78”, ha estripat el carnet del partit tot i que manté el seu escó al Parlament de Catalunya.

Per explicar els seus motius ha enviat una dura carta al líder dels socialistes catalans, Miquel Iceta, en la qual justifica el seu adéu per la “deriva” de la formació.

Publicitat

Tal com informa El País, el diputat fins ara del PSC i primer càrrec socialista que va visitar a un dirigent independentista a la presó (es va veure amb Oriol Junqueras el 2018 a la presó d’Estremera), explica a la missiva, amb còpia al ministre de Sanitat, Salvador Illa, i a la direcció del partit a Tarragona, que “amb molta tristesa” demana oficialment la seva baixa com a militant perquè no entén ni comparteix “la postura dels socialistes en diverses qüestions”.

Al text exposa el seu desacord amb què el PSOE afirmi que té “ànima republicana” però “doni suport” a una monarquia “corrupta”; lamenta el “complex” de PSC davant el fet que càrrecs socialistes, com ell mateix, visitessin els polítics independentistes a la presó; o retreu les campanyes “negatives” contra l’alcalde de Tarragona Pau Ricomà (ERC) per “intentar canviar dinàmiques” que el PSC “no va voler canviar” mentre va governar.

Et pot interessar  VIDEO | Turull alerta sobre les propostes de finançament d'Illa: "De bones intencions, l'infern n'està empedrat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut