Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Un dels personatges més foscos del PSOE afirma que se senten més còmodes pactant amb ERC que amb el PP

|

- Publicitat -

El diputat de PSC al Congrés José Zaragoza, un històric del PSC que va sortir esquitxat pel cas d’espionatge de La Camarga i que explota un discurs antiindependentista que ratlla els límits de l’ètica política, ha afirmat aquest dissabte que els socialistes se senten més còmodes pactant amb ERC que amb el PP: “Som l’antítesi de les polítiques del PP”.

En una entrevista a l”Ara’ recollida per Europa Press, Zaragoza ha destacat que, tot i que els populars critiquen que el PSOE pacti amb ERC, la seva posició respecte a la investidura segueix sent el ‘no’, i ha dit que preferirien pactar amb Unidas Podemos que amb el PP perquè se senten “més còmodes fent polítiques d’esquerra”.

Publicitat

En relació amb la voluntat dels republicans de veure l’informe de l’Advocacia de l’Estat sobre l’exvicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras abans de continuar negociant, ha assegurat que aquestes “són condicions que es posen a si mateixos”, i ha demanat màxim respecte a la justícia.

“Som un partit europeista que respecta totes les decisions judicials, les que ens agraden i les que no”, ha dit, i ha acusat Vox de dir que defensa la Constitució i alhora no respectar els tribunals.

També ha declarat que al president de la Generalitat, Quim Torra, li va bé que hi hagi un conflicte entre Catalunya i la resta d’Espanya: “Ha demostrat que és un error polític de l’independentisme. No se li veu voluntat de governar ni de fer que les coses vagin bé”.

Et pot interessar  Aragonès crida comuns i Junts a "fer confiança" al pressupost: "Ningú amb voluntat real per avançar s’hi pot oposar"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut