Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Un dels acusats de la violació a una nena d’11 anys a Badalona torna a ingressar a un centre de menors

El jove és l'únic del total de 6 acusats que està en règim tancat per la presumpta violació

|

- Publicitat -

Un dels acusats d’haver violat en grup una nena d’11 anys al centre comercial Màgic de Badalona a mitjan novembre de l’any 2022, ha tornat a ingressar a un centre de menors, segons ha avançat la periodista Anna Punsí i han confirmat a l’ACN fonts judicials. El jove va ser l’únic del grup d’acusats que va ingressar en un centre d’aquestes característiques arran de la violació, tot i que la seva defensa va recórrer la decisió va aconseguir revocar-la el passat 12 d’abril.

Publicitat

La Fiscalia va presentar un recurs contra la nova situació que s’obria en deixar en llibertat l’acusat, i l’Audiència de Barcelona ha decidit estimar-la, anul·lant així la decisió prèvia i decretant l’ingrés de nou del menor a un centre de règim tancat. El noi continua sent l’únic menor que està en règim tancat per la presumpta violació.

La violació, ocorreguda el mes de novembre del 2022, va aixecar polèmica no només per la curta edat dels agressors, sinó pel fet que en ser la majoria d’ells menors de 14 anys eren inimputables, de manera que no se’ls podia castigar. Dels sis implicats, un segon menor d’edat està en llibertat vigilada, mentre que els altres quatre estan completament lliures.

Per si això no fos prou, la família de la víctima va denunciar haver rebut diverses amenaces, fins i tot de mort, així com el fet que el germà de la víctima anava a classe amb un dels presumptes agressors. Com que les amenaces per part de l’entorn dels acusats no van cessar, la família de la víctima va acabar marxant de la ciutat. El cas, a més, va fer que sortissin a la llum tres agressions sexuals en el mateix centre comercial.

Et pot interessar  Albiol apressa el futur govern espanyol a modificar la llei del menor per perseguir penalment els agressors sexuals
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió