Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Un coronel retirat assegura que el rei fugat és un “depredador sexual”

|

- Publicitat -

Amadeo Martínez Inglés és un militar retirat que va ser condemnat per dir “putero” al Rei Juan Carlos I i que va publicar un llibre, que aquí us explicàvem, on explica intimitats escandaloses del monarca fugat, que hauria tingut una vida sexual molt activa: fins a 10 amants a la vegada repartides per l’Estat i un total de 5.000 en la seva trajectòria. La biografia, evidentment no autoritzada per la Zarzuela, explica amb quines dones mantenia relacions sexuals i com una vegada la reina Sofía va enganxar una amant al llit.

Ara, en una entrevista a El Plural, Martínez Inglés va més enllà i descriu el Borbó que ha estat 40 anys al cap de la prefectura de l’Estat com “un depredador sexual”. Assegura que gràcies al seu estatus i amb els diners de tots els contribuents i “tractant-se d’un senyor que només viu per al sexe, diàriament i a totes hores” feia que “els seus celestins palatins li proveeixin dones de tota classe i condició en el marc de gresques programades a tot el territori de l’Estat i a països estrangers”.

Publicitat

Però el coronel retirat va més enllà i assegura que “aquest home ha abusat, perseguit, acorralat i xantatge a centenars de dones” però que el seu nom està net perquè “ho han fet altres per ell i sempre amb els títols de Príncep i Rei afavorint aquestes menyspreables operacions privades”.

Maertínez Inglés, a més, explica que s’ha permès “quantificar el nombre de fills naturals d’aquest Borbó” i els xifra en “20”, tenint en compte “les 14 denúncies de paternitat que es van presentar temps en determinats centres militars i referides exclusivament a la seva etapa castrense”. Narra que “és conegut per hom algunes denúncies posteriors que han estat desestimades pels tribunals espanyols”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut