Diumenge, 17 de gener de 2021 - Edició 906
La República

Un coronel retirat assegura que el rei fugat és un “depredador sexual”

Afirma haver comptat fins a 20 fills naturals de Juan Carlos I fruit de les seves aventures eròtiques

Gerard Sesé
Gerard Sesé 26/08/2020
Jan Carlos I amb el seu fill Felipe VI.

Amadeo Martínez Inglés és un militar retirat que va ser condemnat per dir “putero” al Rei Juan Carlos I i que va publicar un llibre, que aquí us explicàvem, on explica intimitats escandaloses del monarca fugat, que hauria tingut una vida sexual molt activa: fins a 10 amants a la vegada repartides per l’Estat i un total de 5.000 en la seva trajectòria. La biografia, evidentment no autoritzada per la Zarzuela, explica amb quines dones mantenia relacions sexuals i com una vegada la reina Sofía va enganxar una amant al llit.

Ara, en una entrevista a El Plural, Martínez Inglés va més enllà i descriu el Borbó que ha estat 40 anys al cap de la prefectura de l’Estat com “un depredador sexual”. Assegura que gràcies al seu estatus i amb els diners de tots els contribuents i “tractant-se d’un senyor que només viu per al sexe, diàriament i a totes hores” feia que “els seus celestins palatins li proveeixin dones de tota classe i condició en el marc de gresques programades a tot el territori de l’Estat i a països estrangers”.

Però el coronel retirat va més enllà i assegura que “aquest home ha abusat, perseguit, acorralat i xantatge a centenars de dones” però que el seu nom està net perquè “ho han fet altres per ell i sempre amb els títols de Príncep i Rei afavorint aquestes menyspreables operacions privades”.

Maertínez Inglés, a més, explica que s’ha permès “quantificar el nombre de fills naturals d’aquest Borbó” i els xifra en “20”, tenint en compte “les 14 denúncies de paternitat que es van presentar temps en determinats centres militars i referides exclusivament a la seva etapa castrense”. Narra que “és conegut per hom algunes denúncies posteriors que han estat desestimades pels tribunals espanyols”.

Relacionats