Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Un llibre destapa que Juan Carlos I va arribar a tenir 10 amants a la vegada

Amadeo Martínez Inglés, un antic coronel de l'exèrcit espanyol que va ser condemnat per les per dir “putero” al Rei, ha publicat un llibre on explica intimitats escandaloses del monarca, que hauria tingut una vida sexual molt activa. La biografia, evidentment no autoritzada per la Zarzuela, explica amb quines dones mantenia relacions sexuals i com una vegada la reina Sofía va enganxar una amant al llit.

Redacció
Redacció 12/07/2017
Prostitutes, vedets, escorts de luxe, celebritats espanyoles i estrangeres… Segons el llibre del militar, Juan Carlos I no podia parar de ser infidel a la reina Sofia. De fet, arriba a posar la xifra de gairebé 5.000 amants al llarg de la seva vida.
 
La biografia revela episodis de la vida del rei emèrit com quan el dictador Franco va crear una xarxa d'espies per vigilar el rei en la seva joventut, ja que els dies que no dormia a l'acadèmia militar solia visitar cases de barrets de Saragossa. Martínez Inglés explica que en aquella època va arribar a tenir de “332 trobades sexuals”.
 
10 amants a la vegada amb dona i fills
 
Un dels moments clau del llibre és quan explica perquè la reina Sofia va començar a distanciar-se de Juan Carlos I: el va enganxar in fraganti amb l'actriu i cantant Sara Montiel. Casat i amb fills, el rei va arribar a tenir fins a 10 amants a la vegada, a les que anava a visitar a Madrid, Extremadura i Castella-la Manxa.