Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Un assessor de Puigdemont: “El registre al domicili de Boye és per obtenir informació privilegiada sobre l’estratègia de defensa”

|

- Publicitat -

Aleix Clarió, persona de confiança de Carles Puigdemont i qui l’assessora a les xarxes socials, ha fet avui un fil a Twitter on creu que l’ordre de l’Audiència Nacional espanyola contra l’advocat del president a l’exili, Gonzalo Boye, no són casualitat.

Com ja us explicàvem tot just en conèixer la notícia des de La República, tot plegat fa pudor de clavegueres de l’Estat.

Publicitat

Clarió assegura que l’escorcoll al domicili de l’advocat xilè és “una forma senzilla i dissimulada de desestabilitzar la defensa del president i també d’obtenir informació privilegiada sobre l’estratègia de defensa per intentar guanyar, ara sí, la tercera Euroordre”.

Segons l’analista, “Espanya és conscient que només poden entregar al president per malversació”, ja que el delicte de sedició no existeix a Bèlgica. Per tant, l’assessor considera que aquesta és l’estratègia bruta de l’Estat: “Quin millor reforç a l’argument que un advocat que “banqueja capitals”, oi?”.

Clarió recorda que Espanya no perdona la derrota de les dues anteriors euroordres o el cas de la no extradició del raper Valtonyc.

Et pot interessar  Puigdemont "respondrà probablement la setmana que ve" si serà el candidat de Junts al 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut