Dijous, 6 d'agost de 2020 - Edició 742
La República

Un assessor de Puigdemont: “El registre al domicili de Boye és per obtenir informació privilegiada sobre l’estratègia de defensa”

“Espanya no perdona la derrota de les dues anteriors euroordres”

Redacció
Redacció 21/10/2019
Carles Puigdemont i l’advocat Gonzalo Boye

Aleix Clarió, persona de confiança de Carles Puigdemont i qui l’assessora a les xarxes socials, ha fet avui un fil a Twitter on creu que l’ordre de l’Audiència Nacional espanyola contra l’advocat del president a l’exili, Gonzalo Boye, no són casualitat.

Com ja us explicàvem tot just en conèixer la notícia des de La República, tot plegat fa pudor de clavegueres de l’Estat.

Clarió assegura que l’escorcoll al domicili de l’advocat xilè és “una forma senzilla i dissimulada de desestabilitzar la defensa del president i també d’obtenir informació privilegiada sobre l’estratègia de defensa per intentar guanyar, ara sí, la tercera Euroordre”.

Segons l’analista, “Espanya és conscient que només poden entregar al president per malversació”, ja que el delicte de sedició no existeix a Bèlgica. Per tant, l’assessor considera que aquesta és l’estratègia bruta de l’Estat: “Quin millor reforç a l’argument que un advocat que “banqueja capitals”, oi?”.

Clarió recorda que Espanya no perdona la derrota de les dues anteriors euroordres o el cas de la no extradició del raper Valtonyc.

Relacionats