Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Turull dona esperança i afirma que si Puigdemont “fa el pas”, Junts “facilitarà que la candidatura vagi més enllà del partit”

El secretari general descarta formar part de la llista a les eleccions perquè les candidatures es presenten el 8 d'abril i l'amnistia encara no estarà aplicada

|

- Publicitat -

El secretari general de Junts, Jordi Turull, continua donant esperances pel que fa a Puigdemont i les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, que tindran lloc el 12 de maig. Malgrat que poques hores després de la convocatòria de les eleccions Turull va acusar l’actual president, Pere Aragonès, de “sectarisme” i de convocar-les “per càlcul electoral” per evitar aquesta candidatura, després va recular assegurant que el partit “treballarà” perquè el seu candidat sigui l’expresident i eurodiputat Carles Puigdemont. 

Ara, Turull assegura que si finalment Puigdemont “fa el pas” per ser cap de llista a les eleccions catalanes, Junts “facilitarà” que sigui una candidatura que vagi més enllà del partit “oberta a la gent que es vol revelar contra la resignació i la incompetència”. Tanmateix, preguntat sobre l’anunci del cap de llista, Turull ha dit que és Puigdemont qui ha de comunicar-ho “amb tota la solemnitat que es mereix”.

Publicitat

En línia amb Laura Borràs, el secretari general que ha apuntat que seria “estrany” que Puigdemont fos el cap de llista de les catalanes del 12 de maig i alhora de les europees del 9 de juny. També ha confirmat que ell no formarà part de la llista a les eleccions catalanes perquè s’han de presentar les candidatures el 8 d’abril i l’amnistia encara no estarà aplicada.

Et pot interessar  La Moncloa veu a la baixa el "suflé" de Puigdemont i confia a retenir ERC i Junts a canvi d'almoines
Publicitat

Opinió

Minut a Minut