Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024

VIDEO | Borràs constata que “Puigdemont seria el millor candidat per Junts i el pitjor per la resta de forces polítiques”

La líder de Junts veu incompatible que l'expresident sigui el cap de llista a les eleccions catalanes i europees

|

- Publicitat -

La presidenta de Junts, Laura Borràs, ha afirmat sense dubtes que el president a l’exili, Carles Puigdemont, seria “el millor candidat per Junts i el pitjor per la resta de forces polítiques”. Així ho ha afirmat en una entrevista a Ser Catalunya l’endemà que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, hagi convocat eleccions al Parlament de Catalunya arran de la votació fallida dels pressupostos.

La líder de Junts, en línia amb les declaracions del secretari general del partit, Jordi Turull,  també ha assenyalat que la data de les eleccions s’ha pensat “per veure si agafava a Junts per Catalunya al pas”, també respecte als seus possibles candidats electorals. Borràs, malgrat l’optimisme, ha descartat que ara per ara Puigdemont sigui el cap de llista de les eleccions catalanes del 12 de maig i de les europees del 9 de juny. “No es poden agafar totes dues responsabilitats. No pots ser alhora eurodiputat i president de la Generalitat”, ha argumentat. Ha apuntat, però, que ara el càrrec d’eurodiputat és compatible amb ser president a l’exili perquè “no és un càrrec institucional sinó moral”.

Publicitat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut